Over ons

Autobedrijf Jaap de Vries is een onafhankelijk autobedrijf, gespecialiseerd in het merk Opel en al ruim 55 jaar gevestigd in Gorredijk. 

Met een brede voorraad van doorgaans 100 recente auto’s in onze 3000m² grote showroom kunt u altijd voor een betrouwbare occasion bij ons terecht. Staat de voor u geschikte auto er niet tussen? Of wilt u toch net een andere kleur of bouwjaar? Geen punt, bij Autobedrijf Jaap de Vries helpen we u graag middels een zoekopdracht. Wij staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bij ons bedrijf bent u ook aan het juiste adres voor álles wat met het onderhoud of reparatie van uw auto te maken heeft. Met een team van 4 gedreven en vakkundige monteurs staan wij voor u klaar voor grondig en deskundig onderhoud. 

Kortom, u en uw auto zijn bij Autobedrijf Jaap de Vries in goede handen. Meer weten? U bent van harte welkom aan de Stationsweg 85 in Gorredijk.

 

Wij zijn aangesloten bij AD Garage.

Wij zijn ondernemende garagisten die u van a tot z kunnen ontzorgen. We kunnen de juiste diagnose stellen en uw auto voordelig onderhouden. Daarnaast bieden wij vele aanvullende diensten zoals Europese Pechhulp en een gratis leenauto- of fiets tijdens onderhoud. Doordat we lid zijn van een internationaal concept kunt u ook in het buitenland geholpen worden door uw vertrouwde AD Garage

Team